Sparmoment

Sparmoment Ten Bate van de mens in Coronatijd

Tijdens ons werk zijn wij bezig om mensen te leren zich te verhouden tot hoe het is. We geloven dat mensen hierdoor meer werkgeluk kunnen ervaren. Dat is nu zeker aan de orde, maar niet altijd gemakkelijk. In een tijd waarin veel mensen gevoelens van angst kennen lijkt dat soms heel ver weg.

We zijn op zoek gegaan naar hoe wij bij kunnen dragen in deze bijzondere tijd en komen op het volgende: we bieden jou een kort sparmoment aan (telefonisch of via videobellen – ca. 20 min) met Rombout Schipper, Daan Sio of Caroline Reij.

In dit sparmoment kijkt één van ons met jou mee. Dit gesprek kun je gebruiken om even stil te staan (vertragen is versnellen) en met een frisse blik naar jouw vraagstuk te kijken. Wij denken bijvoorbeeld aan:
• Wat is nu mijn rol en hoe ga ik daarmee om?
• Hoe geef ik leiding op afstand?
• Hoe blijven we als team op afstand toch verbonden?
• Wat is onze focus de komende tijd en hoe doen we dat?
• Welke patronen worden er nu zichtbaar en hoe stuur ik daarop?
• Hoe blijven ik en mijn collega’s ook volgende week nog gemotiveerd?

Je kunt kosteloos een sparmoment aanvragen (no strings attached) door en mail te sturen aan rombout.schipper@bureautenbate.nl, daan.sio@bureautenbate.nl of caroline.reij@bureautenbate.nl met daarin de door jou gewenste dag, tijdstip en vorm (bellen of videobellen).

Als het mensen lukt om in verbinding te blijven met zichzelf en met elkaar én als mensen blijven handelen in kleine, betekenisvolle stappen, dan kunnen ze ieder moment weer anders gaan beleven.

Ten Bate van het (over)leven in Coronatijd bieden wij ook aan: