Zoek
Sluit dit zoekvak.

Loopbaancoaching Arnhem / Ede

Samen met jou zoekt de loopbaancoach het werk dat bij jou past

Ik ben gespecialiseerd in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op een ontspannen en persoonlijke manier bied ik loopbaancoaching waarin ik met jou op zoek ga naar jouw (droom)baan. Ik ben een ervaren loopbaancoach en werk in Arnhem / Ede en online.

loopbaancoaching-Arhnem-Ede-Wolfheze
Loopbaancoaching is persoonlijk en op jouw situatie toegesneden. Soms heb je ook behoefte aan stress coaching, persoonlijke coaching en/of outplacementbegeleiding. Elk loopbaantraject start met een oriënterend gesprek, waarin ik jouw wensen en mogelijkheden bespreek. Als je besluit om verder te gaan stel ik een loopbaanontwikkelplan op, met daarin alle stappen die je gaat zetten, met mogelijk een  TMA of sollicitatieondersteuning. Dit geldt voor zowel loopbaancoaching als outplacement.

Hoe helpt een loopbaancoach jou?

Een aantal vragen waar loopbaancoaching jou mee kan helpen:

 • Blijf ik in deze baan of ga ik switchen?
 • Hoe krijg ik meer plezier en energie in mijn huidige functie?
 • Ik heb meer talenten dan ik nu inzet. Hoe kan ik deze inzetten in mijn loopbaan?
 • Hoe bepaal ik met inzet van loopbaancoaching wat een goede volgende stap is in mijn loopbaan?
 • Wat kan ik goed en welke baan past daarbij?
 • Welke mogelijkheden heb in (nog meer) in mijn vakgebied?
 • Welke functie past het beste bij wat ik belangrijk vind?
 • Hoe pak ik een loopbaanswitch aan?
 • Er komt een reorganisatie aan. Wat kan ik nu het beste doen?
   

Loopbaancoachingsessies kunnen persoonlijk plaatsvinden op ons kantoor in Arnhem / Ede of online via MS Teams of Zoom.

 
 

Werkwijze

Er zijn twee mogelijkheden: loopbaancoaching of een outplacementtraject.

loopbaancoaching Arnhem Ede

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching duurt gemiddeld 3 maanden, waarin je intensief begeleid wordt naar werk (binnen of buiten jouw organisatie). Loopbaancoaching bestaat uit een aantal coachgesprekken waarin jij en jouw loopbaancoach op een gestructureerde manier aandacht geven aande volgende onderwerpen:

 • Talenten en drijfveren: door het uitvoeren en bespreken van een TMA (Talent Management Analyse op basis van positieve psychologie)
 • Biografie: door het schrijven van een werk-biografie en loopbaanonderzoek, kijk je naar je levensgeschiedenis, je kwaliteiten, uitdagingen en talenten
 • Professionele interesse: gebaseerd op de TMA
 • Job marketing en sollicitatie ondersteuning: met behulp van een werkboek helpt de coach jou bij het vinden van een nieuwe werkplek. 

Outplacement

Naast loopbaancoaching is het ook mogelijk om te kiezen voor een op maat gemaakt outplacementraject van gemiddeld 9 maanden, waarin:

 • Je tijd neemt voor het afscheid van jouw vorige baan
 • Je onderzoekt wat voor jou het meest inspirerende en passende beroep/werk is op dit moment
 • Je arbeidsmarktoriëntatie verricht, waarbij je met je loopbaancoach spart en onderzoekt
 • Je een intensieve jobmarketing en sollicitatiefase doorloopt

Alle opdrachten tijdens het traject zijn toekomstgericht en sluiten aan bij jouw wensen en behoeften en bespreek je met je loopbaancoach. Na het oriënterende gesprek stellen we samen een loopbaanontwikkelplan op, met duidelijke doelstellingen en alle stappen die je gaat zetten om jouw doelen te bereiken. We geloven in leren door te doen: je voert opdrachten uit en reflecteert daarop. We maken daarna altijd de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk: wat kun jij hier straks mee gaan doen?

TMA Analyse

voor verdere ontwikkeling (deze TMA analyse is optioneel) De TMA-Analyse is een vragenlijst waarmee je je talenten en drijfveren in kaart brengt. Het helpt je de oorzaken van je problemen te vinden én de juiste oplossingen die gebruik maken van jouw kwaliteiten. Lees verder…
TMA Talenten drijfveren analyse coaching

Mijn locatie

Ik, Daan Sio, sta voor je klaar op ons kantoor in Arnhem / Ede, online of telefonisch. 

Klik op contact voor een gratis oriëntatie-afspraak te maken of voor meer informatie. 

Wat klanten zeggen

Yvonne, adviseur

“Het fijnste aan een gesprek met Daan vind ik dat er naast diepgang, ook een link wordt gelegd met hoe het nu is en hoe ik verder kan. Ze komt niet met oplossingen en heeft geen antwoorden, maar ze geeft me wel overzicht en inzicht. Na een gesprek met Daan heb ik altijd weer nieuwe ideeën en energie om zelf met mijn vragen aan de slag te gaan. “

Sanne Lenssink, Senior groepsleider – intervisor 

“Door haar nuchtere, open houding en vragen hielp Daan mij mijzelf, mijn kwaliteiten en mijn grenzen te leren kennen. Waar ik eerder voor de makkelijke weg koos, neem ik nu zelf de regie. Daan is een professional die duidelijk veel kennis en ervaring heeft. Ik had dit traject bij haar jaren eerder moeten volgen!”