Inspiratieabonnement

Inspiratieabonnement Ten Bate van verbinding

De afgelopen weken sparden wij met klanten over zaken die hen in deze tijd bezig houden. We spraken veel over de bovenstroom: over het praktisch organiseren en optuigen van een aangepaste structuur en werkwijze in deze voor velen werken-op-afstand tijd.

Inmiddels merken we dat er een volgende fase is aangebroken, waarin mensen zoeken naar een manier om verbonden te blijven met elkaar (in de onderstroom). Mensen ervaren dat videobellen niet voor alle onderwerpen geschikt is of zeggen minder tijdens deze gesprekken. Anderen missen de kleine sparmomentjes met hun collega’s tussen alle bedrijven door en vinden het daardoor lastig om te bepalen wat ze wel en niet kunnen doen.

Wat kun jij doen als je dit soort signalen opvangt? Iedere situatie vraagt om een andere invulling. Jij weet zelf wat voor jouw team het beste is. Om jou te inspireren kun je je abonneren op onze INSPIRATIEMAIL.

Als je je hiervoor inschrijft, krijg je de komende 2 weken via de mail iedere werkdag een praktische werkvorm voor verbinding in de bovenstroom en in de onderstroom toegestuurd die je dezelfde dag nog kunt toepassen (op jezelf of met elkaar).

Na twee weken stoppen we weer, tenzij er behoefte is aan meer. Je van harte uitgenodigd om jouw eigen werkvormen met ons te delen. Deze verwerken wij dan in de dagelijkse tips, al dan niet met bronvermelding (net wat je wilt).

Mocht je mensen kennen die ook behoefte hebben aan werkvormen voor meer verbinding, dan kun je dit bericht doorsturen. Een abonnement is kosteloos.

Als je mee wilt doen, stuur dan een mail naar inspiratie@bureautenbate.nl.

Ten Bate van het (over)leven in Coronatijd bieden wij ook: